Persoonlijke coaching

LEES WAT PERSOONLIJKE COACHING JE KAN BIEDEN

Waarom persoonlijke coaching?

Coaching helpt je om verandering aan te brengen in datgene wat je onbewust weerhoudt om professioneel/persoonlijk te groeien, meer te genieten van het leven en fris positief in je eigen kracht te staan. Dit kan je goed helpen bij het realiseren van je Big Five for Life.

Door in het hier-nu te durven kijken naar je innerlijke (denk-)proces, zonder oordeel, krijg je inzicht in je belemmerende patronen en remmende overtuigingen.

Door je eigen patronen te herkennen en te accepteren, kun je loslaten en handel je niet meer vanuit oude ingesleten denkpatronen maar vanuit herwonnen autonome kracht.

Je komt los uit negatieve repeterende gedachten. Je staat weer open voor vernieuwing.
Bij de coaching staat centraal dat het niet gaat om wat je kunt en/of weet, maar om wat je weerhoudt om je hart te volgen, te excelleren, gelukkig te zijn en je Big Five vorm te geven.

De aanpak kenmerkt zich door een proces van ontdekken, leren, zien, verbeelden en doen.  Het denken, doen, voelen  en waarnemen komen weer samen.
Het uiteindelijke doel is jou te helpen je leven (zakelijk en persoonlijk) naar een hoger niveau te tillen met veel aandacht voor humor en plezier. Je Big five is hierbij de leidraad voor je volgende stappen.

 Coaching doe ik door middel van luisteren, praten, laagdrempelige oefeningen en inzicht te geven. De gesprekken vinden plaats op een locatie naar keuze. Het kan thuis of tijdens een activiteit zoals wandelen, wandelcoaching genoemd. Sport, beweging maar ook meditatie kan als middel ingezet worden om jou zowel fysiek als mentaal (weer) in beweging te krijgen.  Het kan net dat zetje zijn die je nodig hebt om bepaalde patronen te doorbreken.

 

Persoonlijk jouw Big Five for Life ontdekken

Persoonlijke coaching kan ook ingezet worden wanneer je jouw Big Five for Life liever niet in groepsverband wil ontdekken. Ik plan dan een aantal dagdelen met jou in, waardoor je na een paar weken jouw Big Five hebt ontdekt en kan toepassen in je leven.

 


Vervolg coaching na Life Safari

Tijdens de follow-up van 90 dagen na de Life Safari kan het zijn dat je behoefte hebt aan extra ondersteuning bij de next steps, om echt in beweging te komen. Ik geef je nieuwe concete tips om mee aan de slag te gaan. Je kunt gebruik maken uit mijn netwerk voor nieuwe contacten. Op die manier kan je echt stappen zetten om uit je confortzone te komen en zo  je Big Five for Life vorm te geven. 

Persoonlijke coaching per uur: 70 euro