Persoonlijk groei programma

LEES WAT HET PERSOONLIJKE GROEI PROGRAMMA INHOUD

Persoonlijk jouw Big Five for Life ontdekken door het Persoonlijk groei programma

Het persoonlijk groei programma bestaat uit een combinatie van de Life Safari en persoonlijke coaching.

 • Tweedaagse training van 09:00 – 16:30 uur;
 • Persoonlijk werkboek;
 • 100% garantie op het vinden van je Big Five for Life™;
 • Water, koffie, thee en een uitgebreide lunch gedurende de training;
 • Aansluitend aan de training 12 weken inspirerende online begeleiding om je Big Five For Life helemaal in te burgeren in je leven;
 • Een inspirerend boek naar keuze van “Big Five for Life™” grondlegger John Strelecky.
 • Persoonlijke coaching 2 sessies


  Waarom persoonlijke coaching?
  Coaching helpt je om verandering aan te brengen in datgene wat je onbewust weerhoudt om professioneel/persoonlijk te groeien, meer te genieten van het leven en fris positief in je eigen kracht te staan. Dit kan je goed helpen bij het realiseren van je Big Five for Life.

Door in het hier-nu te durven kijken naar je innerlijke (denk-)proces, zonder oordeel, krijg je inzicht in je belemmerende patronen en remmende overtuigingen.

Door je eigen patronen te herkennen en te accepteren, kun je loslaten en handel je niet meer vanuit oude ingesleten denkpatronen maar vanuit herwonnen autonome kracht.

Je komt los uit negatieve repeterende gedachten. Je staat weer open voor vernieuwing.
Bij de coaching staat centraal dat het niet gaat om wat je kunt en/of weet, maar om wat je weerhoudt om je hart te volgen, te excelleren, gelukkig te zijn en je Big Five vorm te geven.

De aanpak kenmerkt zich door een proces van ontdekken, leren, zien, verbeelden en doen.  Het denken, doen, voelen  en waarnemen komen weer samen.
Het uiteindelijke doel is jou te helpen je leven (zakelijk en persoonlijk) naar een hoger niveau te tillen met veel aandacht voor humor en plezier. Je Big Five is hierbij de leidraad voor je volgende stappen.

 Coaching doe ik door middel van luisteren, praten, laagdrempelige oefeningen en inzicht te geven. De gesprekken vinden plaats op een locatie naar keuze. Het kan thuis of tijdens een activiteit zoals wandelen, wandelcoaching genoemd. Sport, beweging maar ook meditatie kan als middel ingezet worden om jou zowel fysiek als mentaal (weer) in beweging te krijgen.  Het kan net dat zetje zijn die je nodig hebt om bepaalde patronen te doorbreken.

Vervolg coaching na Life Safari

Tijdens de follow-up van 90 dagen na de Life Safari kan het zijn dat je behoefte hebt aan extra ondersteuning bij de next steps, om echt in beweging te komen. Je krijgt 2 extra coach sessies waarbij ik je nieuwe concrete tips geef om mee aan de slag te gaan. Je kunt gebruik maken uit mijn netwerk voor nieuwe contacten. Op die manier kan je echt stappen zetten om uit je confortzone te komen en zo  je Big Five for Life vorm te geven.