Lifetime jaarprogramma


Lifetime: Het vijfsterren programma!

Dit unieke jaarprogramma brengt jou meer energie, focus, kracht en zelfvertrouwen. Kom in actie om te ontdekken hoe je met meer plezier en vol vertrouwen keuzes kunt maken over werk, relaties en je toekomst.


In 1 jaar tijd meer geluk, focus, kracht en zelfvertouwen

JE KUNT DIT LEVEN NIET NOG EENS OVERNIEUW DOEN

Wat je ook doet op dit moment: je hebt een doel in je leven nodig. Tijd besteden aan jezelf. Focus op dingen die je leuk vindt. Want dat is wat dit leven is: het is jouw korte tijdsbesteding op deze aarde. Het is geen generale repetitie die je nog eens overnieuw kunt doen, wanneer je maar wilt.

REKEN AF MET ONZEKERE GEVOELENS

Reken af met onzekere gevoelens, twijfels in je leven en die verrekte sleur. Je verdient veel meer dan dat. Je verdient een leven waar jij centraal staat, gelukkig bent en zelfvertrouwen uitstraalt. Want alleen als jijzelf lekker in je vel zit, kun je anderen helpen.

Het resultaat? Jouw beste versie worden en weer voelen dat je leeft, zonder jezelf te verliezen. Dat wil je.

Het programma is opgebouwd uit de volgende vijf pijlers !

LEEF!

Lifetime training thema Leef!

Ontdek op welke eenvoudige manier jij je leven weer in eigen hand krijgt, zodat je je eigen plannen maakt. Als je dit niet doet, word je namelijk onderdeel van het plan van een ander. En daar is het leven veel te kort voor. Vul jouw levensmuseum met dié dingen die jij belangrijk vindt en waar je energie van krijgt. 

VITALITEIT

Lifetime training thema Vitaliteit

Je energie is letterlijk wat jou op de been houdt. Zonder energie kun je geen leuke dingen doen, liefhebben of creatieve dingen bedenken. Je merkt hoe belangrijk het is om energie te hebben. Maar nog veel te vaak doe je dingen die je energie kosten: je werk is misschien niet zo leuk meer zoals in het begin. Je sociale contacten vergen meer van je. En je weet niet meer goed waar je nu je bed voor uit wilt komen. Let op: wilt! Want het is belangrijk dat jij ontdekt wat je écht wilt in dit leven op welke eenvoudige manier jij je leven weer in eigen hand krijgt, zodat je je eigen plannen maakt. Als je dit niet doet, word je namelijk onderdeel van het plan van een ander. En daar is het leven veel te kort voor. Vul jouw levensmuseum met dié dingen die jij belangrijk vindt en waar je energie van krijgt. 

BEWUSTWORDING

Lifetime training thema Bewustwording

Heb je überhaupt wel stil gestaan bij de mooie momenten van de dag? Was je wel echt aanwezig?

Al je dromen en doelen blijven in je hoofd. Je zit vast in de dagelijkse sleur en stelt de belangrijke dingen in het leven uit. Je houdt je vast aan dat je ooit wel weer eens iets gaat doen waar je vlinders van in je buik krijgt, maar ondertussen wacht je op het ‘juiste’ moment. Wij kunnen je vertellen dat het juiste moment niet is wanneer je genoeg geld hebt, of meer tijd hebt of als de kinderen het huis uit zijn. Het juiste moment is nu.

Wij gaan je de bewustwording laten ontdekken tot het zien èn grijpen van kansen in het leven. Zodat jij jouw dromen en doelen werkelijkheid kan laten worden.ntdek op welke eenvoudige manier jij je leven weer in eigen hand krijgt, zodat je je eigen plannen maakt. Als je dit niet doet, word je namelijk onderdeel van het plan van een ander. En daar is het leven veel te kort voor. Vul jouw levensmuseum met dié dingen die jij belangrijk vindt en waar je energie van krijgt. 

WERK

Lifetime training thema Werk

In jouw dag zitten maar 24 uur. Zo één keer per jaar word je getrakteerd op een uurtje meer, maar voor de meeste mensen vliegen de dagen voorbij. Tijd om op de rem te trappen: waar besteed jij je tijd aan en hoe is jouw werk-privé balans? Merk je dat het werk je energie opslurpt en je thuis vermoeid neerploft? Hoog tijd om je werk eens goed onder de loep te nemen. In Werk ga je aan de hand van laagdrempelige en vooral mooie oefeningen aan de slag met je werksituatie. Ontdek op welke eenvoudige manier jij je leven weer in eigen hand krijgt, zodat je je eigen plannen maakt. Als je dit niet doet, word je namelijk onderdeel van het plan van een ander. En daar is het leven veel te kort voor. Vul jouw levensmuseum met dié dingen die jij belangrijk vindt en waar je energie van krijgt. 

VRIJHEID

Lifetime training thema Vrijheid

Je bent het waard om gelukkig te zijn en de beste versie van jezelf te leven. Als je het niet nu doet, wanneer dan? Een jaar lang investeren betekent voor altijd profijt. Wij ondersteunen je in elke struikelblok, patroon en overtuiging en brengen jou naar wat jij verdient: Iemand die neemt over zijn of haar eigen leven, vol van bewustzijn over je mindset en de leiderschap kansen in het leven, met volle energie om elke situatie zelfverzekerdheid aan te gaan, een werk-privébalans te ervaren en alle vrijheid te voelen om te zijn wie je bent.

Ontdek op welke eenvoudige manier jij je leven weer in eigen hand krijgt, zodat je je eigen plannen maakt. Als je dit niet doet, word je namelijk onderdeel van het plan van een ander. En daar is het leven veel te kort voor. Vul jouw levensmuseum met dié dingen die jij belangrijk vindt en waar je energie van krijgt. 

AANBOD

Persoonlijk jouw jaartraining ontdekken

Hét vijf sterren programma!

Dit unieke jaarprogramma brengt jou meer energie, focus, kracht en zelfvertrouwen. Kom in actie om te ontdekken hoe je met meer plezier en vol vertrouwen keuzes kunt maken over werk, relaties en je toekomst.

 

Wat zit er allemaal in LifeTime?

  •  Intakegesprek
  • 2 livedagen óf 4 wekelijkse online sessies
  • 12 maanden onbeperkt e-mail contact
  • 3 uur één op één coaching 
  • Terugblik en extra tips
  • 12 maanden toegang tot de online Academy
  • 5 x gratis (online) themabijeenkomst
  • Lifetime community voor extra inspiratie en tips