Particulieren

LEES HIERONDER WAT BIG FIVE VOOR JOU KAN BETEKENEN

Leef je dromen (kijk naar het filmpje if I were brave)

Is dit het nu ?

Zo vaak hoor je dat mensen door alle veranderingen apathisch zijn geworden, ze zijn murf geslagen door alweer een reorganisatie. Je vraagt je af wil ik dit nog wel. Ergens zou je iets anders willen. Je weet wel wat je niet meer wil, maar wat je dan wel wil…daar heb je geen antwoord op. Zijn er niet leukere dingen te doen dan alleen mijn huidige werk. Kan ik breder inzetbaar worden ? Of wil ik mijn koers verleggen bij mijn huidige werkgever.
Soms is de richting er wel maar angst of mentale barrières weerhouden je vaak om de juiste stappen te zetten om uit je conform zone te kruipen. Dit kan echt anders. Daar is echter ook moed voor nodig zoals het filmpje leef je dromen al aangaf.

Big Five for Life: vijf belangrijkste levensdoelen

Met de Big Five for Life ™ methode krijg je de vijf dingen helder die jij wil doen om van jouw leven een succes te maken. Jouw persoonlijke definitie van succes, in lijn met wie jij bent en waar je voor staat. Met een duidelijke richting en focus op dat wat jou jou maakt gekoppeld aan wat je kunt, ervaar je zowel in je leven als in je werk meer rust en overzicht. Je zult steviger in je schoenen staan en gemakkelijker beslissingen kunnen nemen.

Workshop Life Safari

Ga mee op Life Safari. Dit is de eerste stap naar veranderingen. Ontdek in een tweedaagse workshop de kracht van deze methode en kom tot je kern. Na afloop heb jij gegarandeerd jouw Big Five helder. Doordat je hierna nog drie maanden online ondersteuning ontvangt, eventueel aangevuld met persoonlijke coaching, zul je de veranderingen ook daadwerkelijk kunnen doorvoeren.

Jouw Big Five helpt je ook in je huidige werk je koers te bepalen. Wacht niet langer en neem de regie in handen! Ik help je hierbij.

Meldt je hier aan voor meer informatie of deelname aan de eerstvolgende Life Safari.

Ik bied de training aan in de omgeving van Utrecht en twee keer per jaar op Terschelling op een prachtige locatie

Als er na het Life Safari programma toch nog vragen overblijven, kan je bij mij aanvullend ook terecht voor vervolgtrajecten door een op maat gesneden advies via persoonlijke coaching.

Klik op een van de volgende buttons voor meer uitleg over de trainingen en coachingsmogelijkheden.