Duurzame inzetbaarheid

DUURZAME INZETBAARHEID: HET VIJFVOORUIT PROGRAMMA VOOR DUURZAAM ONDERHOUD VAN HET KAPITAAL VAN UW ORGANISATIE

Hoeveel medewerkers in uw organisatie zitten al langer dan 10 jaar op dezelfde plek? Heeft u enig idee of ‘de fit’ tussen uw medewerker en de organisatie nog optimaal is? Feit is dat in al die jaren dat de medewerker bij u aan de slag is zowel de organisatie als de medewerker veranderd zijn. En dus is er iets met ‘de fit’ gebeurd. Onvermijdelijk.

Dat hoeft echter niet te betekenen dat de aansluiting niet meer goed is. Het betekent wel dat het verstandig is om deze te laten onderzoeken. Immers, een medewerker die niet optimaal functioneert of erger, niet meer gelukkig is in zijn of haar werk, is minder productief, minder betrokken en dat vergoot de kans dat
hij of zij mentaal afhaakt of opbrandt. Dat is vervelend voor uw werknemer en kostbaar voor de organisatie.

Voorkomen is daarom beter dan genezen. Laat uw medewerker onderzoeken hoe het ervoor staat met ‘de fit’ tussen hem of haar en zijn werk, zodat er, indien gewenst, tijdig bijgestuurd kan worden. Wat de uitkomst van dit traject ook is, het is altijd een win-winsituatie. Immers, hoe fijn is het als uw medewerker helder in beeld heeft wat er nodig is om lekker aan het werk te blijven. Het traject start met de Life safari training en deze kan eventueel aangevuld worden met een loopbaan advies of persoonlijke coaching.

DIT ZIJN DE RESULTATEN NA DE TRAINING

  • Meer betrokken medewerkers die samenwerken aan een gemeenschappelijk doel.
  • Vermindering van verzuim en ongewenst verloop.
  • Gemotiveerde medewerkers die iedere dag met plezier naar hun werk gaan.
  • Ontwikkeling van persoonlijk leiderschap op elk niveau binnen de organisatie.
  • Hogere productiviteit, creativiteit en innovatie.
  • Meer werkgeluk, betere communicatie en succes voor iedereen!