Corona kanjers

Jij bent mijn corona kanjer

Gratis boek

BiG Five For Life

Het pakkende verhaal van succesvol zakenman Thomas Derale helpt je te ontdekken wat je echt wilt doen in je leven en hoe je dat moet aanpakken. 

aanbod geldt tot: 31 mei 2022

Vijfvooruit

JIJ BENT MIJN CORONA KANJER

Een diepe buiging voor alle helden die zich in de afgelopen maanden hebben ingezet en/of zich nog steeds inzetten voor onze samenleving. 
Wij beschouwen jullie als Corona Kanjers en hiervoor willen wij jullie als Big Five for Life organisatie bedanken!
Dit eerste halfjaar was een pittig jaar voor heel veel mensen over de hele wereld. Sommigen zaten thuis, terwijl de andere helft juist overuren draaide. Voor deze laatste groep hebben we de coronakanjer-actie opgezet.
Van zorgmedewerkers, politiemensen, thuisleraren, vakkenvullers, vuilnismannen……………tot aan kappers, schoonmaakpersoneel, postbezorgers en al die andere mensen die ervoor gezorgd hebben dat Nederland bleef doordraaien. Mensen die zonder pardon voor ons allen in de frontlinie aan het werk waren en zelfs nu ook weer voor inzetten. 
Om al deze Kanjers te bedanken geeft Big Five for Life een inspirerend gelijknamige bestseller cadeau.

Coaching in bizarre tijden
Als Big Five for Life coach ondervind ik aan den lijve hoeveel impact corona heeft. “Veel mensen zaten en zitten thuis en kunnen geen kant op. Terwijl de andere helft zich een slag in de rondte werkt en juist voor die groep is dit fantastische boek bedoeld.”

Meer dan alleen applaus
Ik vind dan ook dat ‘onze’ coronakanjers veel meer verdienen dan alleen een applaus of de vlag uit. “Dit boek geeft deze mensen handvatten en heel veel inspiratie om weer even terug te komen bij zichzelf na een hectische periode vol onzekerheid en werkdruk. De voet weer van het pedaal en (her)ontdekken waar je hart ligt, zonder jezelf te verliezen. Dat is de boodschap die we mee willen geven namens de algehele Big Five for Life organisatie.”

Ik wens je veel leesplezier, succes en (werk)geluk!